Gæstebog.

Dejligt, hvis I efter jeres ferie i Competa, vil dele jeres ferieoplevelser med andre ved at skrive i denne gæstebog. Det kan være både søde, sjove og spændende aktiviteter, gode oplevelser og spisesteder, anbefalinger, tips og gode ideer eller forslag til forbedringer i huset.

Skriv nyt Indlæg

Skriv dit indlæg

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Vi gør venligst opmærksom på at indlæg review'es inden de offentliggøres og vi forbeholder os retten til ikke at offentligøre underlødige indlæg.

 

 1. Super dejlig feriebolig i Competa. Det er en fornøjelse at opholde sig i et hus, der er så flot og lækkert indrettet. Alt fungerer fint, og i huset er alt hvad man skal bruge. Huset har to fine terrasser med fantastisk udsigt over by og bjerge.
  Competa ligger fint til skønne vandreture og besøg i andre hyggelige byer øst for Malaga. Varm anbefaling herfra.

 2. Hej Judy.
  Min mand og jeg tilbragte 3 uger i dette dejlige feriehus fra den 16. september til den 6. oktober 2018. Huset var helt perfekt og især de to terrasser og køkkenet var godt. Der manglede intet, når man som os elsker at lave mad af alle de dejlige grøntsager, vi kunne købe især på markederne rundt omkring.
  I den midterste uge havde vi besøg af familie og det fungerede fint.
  Vi havde heller ikke nogen problemer med at parkere den lejede bil, og vi prøvede en vandretur på 10 km for første, men bestemt ikke sidste gang.
  Vi erfarede desuden at bilture i Andalusien tager længere tid end beregnet ud fra afstandene på et kort!
  Vejret viste sig fra sin bedste side, og vi kan bestemt anbefale denne dejlige feriebolig.
  Mange hilsner fra Leif og Birgit

 3. Det er nu 2. gang at vi har holdt ferie i huset i San Sebastian. En fornøjelse at være tilbage. Man føler sig hjemme i dette skønne stemningsfyldte hus, hvor alt er iorden.
  Vi vender helt sikkert tilbage til huset og skønne Competa.

 4. Vi boede i dette dejlige hus 12 dage i midten af august. Vi har været i Competa en del gange tidligere, men dette hus er absolut det bedste vi har boet i. Ikke mindst på grund af de to fantastiske terrasser, hvor vi tilbragte megen tid og indtog de fleste måltider. Der mangler intet i huset , det er virkelig veludrustet 🙂
  Byen er hyggelig og med mange gode restauranter. Vores favorit er El pilon ( husk at bestille bord dagen før)
  Vi oplevede Noche del Vino, en dejlig og autentisk dag/aften
  Huset kan varmt anbefales og vi kommer gerne igen.
  Mvh Signe, Kasper og Hanne

 5. Vi har flere gange haft fornøjelsen af at bo i dette skønne hus. Huset er utroligt godt indrettet både til den store familie eller, hvis man som os, vælger blot at komme to. Alt er velfungerende og beliggenheden af huset er helt i top. Der er mange muligheder for at vandre til de nærtliggende byer eller bjergene i området. Sidst valgte vi at gå op til stadion og følge stien bag stadion. Her åbenbarede der sig de skønneste vandreture i bjergene.

  Efter en god lang vandretur, er der ikke noget bedre end at kaste sig i en af huset liggestole på den øverste terrasse. Fra terrassen har man den skønneste udsigt over byen og bjergene.

  Vi har hver gang lejet bil, men den ender altid med at stå parkeret, da det er nemt at komme omkring uden. Der er et væld af gode restauranter, eller man kan købe ind i de nærtliggende supermarkeder og vælge at lave maden i huset.

  Inden turen går hjem, vil vi varmt anbefale, at man køber den lokale Competa honning og olivenolie med hjem. Tag en tur forbi markedet om lørdagen, eller køb den i den lokale købmand ved markedet – her er den billigst:-)

  Vi har været i huset en gang med familien på 5 personer i juli og 2 gange i oktober – og vi glæder os allerede til næste gang. Mange hilsner fra Søren og Marianne